Topic All Topics


Karrinyup Customer Service Counter by West Coast Shopfitting

Karrinyup Customer Service Counter by West Coast Shopfitting

High-quality, neutral materials were utilised to give this information kiosk an organic, minimalist feel.

Located at a key three-way junction at the David Jones end of the centre, the kiosk was designed and constructed to reflect the shopping centre’s reputation for providing exceptional customer service and a pleasant shopping experience.

With its location in mind, the design ensured the outlet was multi-directional, with various access points for customer interaction.

Clearly identifiable signage was employed to the facade to make sure the kiosk was not lost against the neighbouring retail giants. Wayfinding technology was then introduced to help shoppers navigate through the centre, and enhance their retail journey.

To achieve the quality finish, West Coast Shopfitting used timber-veneer, Corian surfacing, and 2-pak paint.


Karrinyup Customer Service Counter

BUILDER | West Coast Shopfitting
ARCHITECT | Roxby Architects
BRIEF | Karrinyup Shopping Centre wanted a compact contemporary customer service kiosk that addressed the needs of customers and centre staff.
BUILD TIME | 5 weeks
LOCATION | Karrinyup Shopping Centre

comments powered by Disqus